ABZAC
corporate
implantations
environnement
actualites
acceuil contact BlogBlog
Futs fibre Fibre drums Barriles de fibra Fibre drums
Abzac,
     een globale oplossing
Tubes cartons Cornieres cartons Futs fibres
 

Abzac biedt een breed assortiment aan karton buizen, karton drevels en karton ringen voor de papierindustrie, plastic folie, textielwaren en niet geweven producten, de bouw en bekisting.
Abzac heeft productie locaties voor karton buizen, karton drevels en karton ringen in Frankrijk, Spanje, Roemenië, Canada, Verenigde Staten en Mexico.

   

De karton hoekprofielen, karton hoeken en karton wiggen worden gebruikt voor de bescherming en versterking van allerlei soorten pakketten, kartonnen dozen, pallets… …Abzac vervaardigt de karton hoekprofielen in Canada, de Verenigde Staten, in Mexico en in Europa.

 

   

Het vezel of pakpapier vat van Abzac Packaging  is een industriële verpakking om droge, deegachtige, half vloeibare en vloeibare producten te verpakken, te vervoeren en op te slaan. Het vezel vat is stevig, opstapelbaar en volledig recycleerbaar. Het vezel vat is een ecologisch product. Abzac Packaging beschikt over vier fabricatie vestigingen voor vezel vaten in Frankrijk en heeft partners in Europa.

 
tubes cornières fûts
Abzac vineyard
2008 © Copyright Abzac // Réalisation & Hébergement WebFutur.com
Karton buizen en karton buis, Karton drevel, Vezel vaten en vezel vat, Pakpapier vat, Afdichtpatroon, Karton hoekprofiel, Hoekbescherming, Beschermhoeken, Beton buizen, Constructie buizen, Bekisting
Verpakking voor droge, deegachtige, vloeibare, en half vloeibare producten
Contact | Legal Notice | Your data